Självklart vill du använda proffsiga etiketter för ditt hemmagjorda vin. Det är en enkel och snabb procedur att skriva ut gratis etiketter från nätet. gratis etiketter Det är viktigt att dina vinflaskor får ett proffsigt utseende med snygga vinetiketter. En påtejpad tradig bit maskeringstejp med datumangivelse imponerar inte på dina vänner.

göra

De gratis etiketter vi skriver om här är attraktiva samt proffsiga etiketter.

Om du inte tror mig gå till freelabelmaker.com, vinetiketter.com eller gratisetiketter.se där det finns en imponerande samling etiketter som är gratis.

Det finns allt från enkla textetiketter till olika öletiketter. Extra proffsiga etiketter kan du få genom att tanka ned någon av de mallar som systemen också bjuder på.

Det är faktiskt ett stort urval av hyfsat proffsiga gratis etiketter att välja på även om man kan se att de inte kommer från en tryckpress. Det är ju också roligt att med personliga etiketter få bättre ordning i vinkällaren och snabbt se vad som finns i vilken flaska.

Är det inte invecklat att skapa egna etiketter för vinflaskorna?

Nej, det är inte svårt då man använder gratis etiketter som finns på nätet. Man behöver ju inte själv ta hand om designen. Bara lite jobb återstår. Bara en del fält som ska fyllas i med relevant information. För att få det slutliga personliga utseendet kan du välja färger och det finns ett urval olika dekorationer.

Nyfiken på resulatet? Dags att skriva ut. Om du använder papper till skrivaren som är självhäftande kan du göra dina etiketter själv.

En annan lite billigare variant är att skriva ut på ett gummerat papper som bara behöver fuktas lite innan du klistrar på etiketten.
Båda sorterna papper finns på nätet på allt-fraktfritt, hembryggning och prisad.

Sedan så är det bara att klippa ut etiketterna eller skära ut med linjal längs skärmarkeringarna så att de ser snygga och jämna ut.

Om du ska skänka bort ditt hemgjorda vin till en kompis är det nästan ett måste att ha snygga etiketter. klistermärke maskin
Tänk dig att en vän till dig vill ge dig en flaska av sitt hemgjorda vin och det bara sitter en påtejpad lapp med innehållet, inte så skoj.

Det är enkelt att återanvända samma flaskor kanske som har helt nya etiketter alternativt de äldre.

Det är inga problem att ta bort etiketter från dina hemmagjorda viner. Helt vanligt vatten är allt som behövs. Systembolagets- eller över huvud taget köpta vinflaskor har gummerade etiketter som är lätt att få bort. Att ha ett snyggt helhetsintryck av ditt vin för att känna dig riktigt stolt.

En gammal eller rentav felaktig etikett ger fel signaler. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information