Nu kan du äntligen hyra slushmaskin för att göra slush på egen hand

På sommaren vill man gärna ha en slush eller två. Vissa har inte hört talas om slush. Glöm bort att hyra slushmaskin.

Har du provat att göra egen slush? I en verksamhet där det finns god anledning till moment som ger mervärde är det också klokt att tänka lite på hur en isdryck kan skapa bättre kundrelationer.

slushmugg

Du behöver inte invester i ny utrustning. Om du handlar hos allt-fraktfritt så kan du vara säker på att göra en bra deal.Så enkelt är det att börja sälja slush billigt.

Kunderna längtar efter slush helt klart

Många vill hyra slushmaskin just nu. Många företag har insett nyttan med att sälja slush till sina kunder.

Du kan komma igång snabbt och lätt. Man har smaksatt isen helt enkelt. Oftast behövs det inga särskilda instruktioner.

Välj om du vill hyra slushmaskin eller göra det på egen hand

Att inte hyra slushmaskin kan hålla nere kostnaderna. Din slush blir säkert jättebra.

Att göra slush är inte svårt. Du finner det du söker på nätet.com på svenska. Det går att använda slushkoncentrat för att få den rätta smaken. Utbudet av smaker är stort online.

För att undvika överraskningar när du hyra slushmaskin bör du läsa villkoren noga. På så vis kan ni också experimentera och utveckla recept som är helt unika för er.

Smaken är enkelt

Smaken är det viktiga. Ni kan blanda som ni vill.

Enklare blir det knappast. Smaken är det ni som avgör.

Häll upp i passande kärl. Resultatet blir bra. Men när ni gör egen slush utan den dyra slushmaskinen går det att ta fram attraktiva priser vilket kan leda till att ryktet om er goda slush sprids som ringar på varma sommarvatten.

Priset är det rätta

Det är kvaliteten som styr inte vilket fabrikat det är. Om du kan tänka lite utanför lådan inser du att det går att få till en extra inkomst utan en stor investering. Du måste inte ha en maskin. Fråga runt i olika forum.com.

Välj den kvalitet på maskin som passar din budget. När driften också blir billigare eftersom du kan variera smaker och den mängd slush du tillverkar finns det mycket pengar att spara på denna lösning.

Det kan göra hela upplevelsen

Så säljer du slush. Sälj i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Ha försäljningen på platser som du inte har sålt på förut.

Servera de som vill ha. Skrota sockret om du kan.

Socker är ju inte det bästa. Det går att göra sockerfri slush genom att blanda isen med läskkoncentrat som är goda men utan socker. Konceptet är unikt.

Börja med slush idag

Det är verkligen inte svårt att göra god slush med is, vatten och koncentrat som du kör till issörja i en mixer. Det går snabbt och när du lärt dig hur mycket läskkoncentrat du behöver för god smak är det en mycket enkel sak. Din personal kan göra slush på nolltid.

Sluskoncentrat finns att köpa färdigt på nätet.

De som redan finns på plats kan snabbt lära sig hur mixern ska användas och hur mycket koncentrat som ska till varje blandning för att det ska bli bra. När det sitter så är det bara att köra.

Prova dig fram för bästa resultat. Slush drink Du hittar det du behöver på nätet. Ditt företag blir det populäraste.

Kanske kan du servera på en hundutställning? Tänk på merförsäljningen också.