Så enkelt är det att hantera en Dolce Gusto kaffemaskin!

Om du varierar mellan en Dolce Gusto kaffemaskin och en kaffebryggare kan du aldrig gå fel. Läs allt om fördelarna med en Dolce Gusto kapselmaskin.

Upplevelsen av kaffet sprunget ur en kaffemaskin är helt annorlunda än från en bryggare. Dessutom är det ju roligt med valfrihet utan att du för den sakens skull måste bli proffs på kaffe.

Om du inte är övertygad om köpet så ska du läsa vidare i artikeln för att se alla fördelar som maskinen har. Du kan välja flera olika kapslar. Kan det bli bättre?

kapslar

Alla kan använda en Dolce Gusto kaffemaskin

Som du säkert förstår har Dolce Gusto kaffemaskin flera fördelar. Svinnet försvinner då kapslarna redan är färdigdoserade. Det är bara att sätta kaffekapseln i maskinen och hälla vatten i tanken. Prova det!

Maskinerna är så pedagogiskt utformade att alla kan använda dem. I och med att kapslarna även har mjölken behöver du inte lära dig skumma för att få till en Dolce Gusto cappuccino. Det är så enkelt att du kan göra kaffet precis när du känner för det!

Dolce Gusto kaffemaskin hjälper dig att lyckas

Välj Dolce Gusto enligt instruktion. Variera mängden vatten för att få andra smaker. Till och med ett barn lyckas med resultatet. Allting är redo i kapseln så du behöver bara placera koppen under maskinen och trycka på knappen för att starta den.

Smaken blir perfekt.

Dolce Gusto kaffemaskin har allt som du behöver. Kaffet blir gott. Det beror på att trycket är högt och att du får en hög vattentemperatur.

Kapslar från Dolce Gusto är av rätt nivå. Med ett bra filter är du i hamn. Kapslarna har mjölken inbyggd.

Renhållningen har aldrig varit enklare

du behöver inte göra mycket med en Dolce Gusto kapselmaskin. En kopp är en kapsel. De kapslar som du har använt kastar du bara bort. De kan vara återvinningsbara om du väljer den sorten. kaffemaskin kapsel

Håll maskinen i trim. Skriv upp det. Då maskinen inte har någon påminnelselampa om detta får du kanske skriva en lapp för att komma ihåg!