Läs mer här om du vill dricka jättegod Hallonsoda

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. Sugen på Hallonsoda? Självklart vill du ha bästa, men var hittar du den? Goda nyheter! Nu kan du dricka sockerfri hallonläsk som är lika god, om inte godare, som vanlig Hallonsoda, men alla sorter smakar inte lika bra.

Det är inte samma sak att köpa en flaska läsk i butik som att göra din egen läsk hemma. Om du vill göra egen supergod Hallonsoda behöver du bara köpa smakkoncentrat till din Sodastream. Har du bara en kolsyremaskin är detta enkelt att ordna!

sodastream

Gör Hallonsoda med eller utan socker med din kolsyremaskin

På marknaden finns mängder av olika essenser avsedda för kolsyremaskiner och det spelar ingen roll om du har Sodastream eller om du föredrar att göra sin läsk med någon annan maskin. Sodastream ger ut sina egna smaker men du måste inte hålla dig till dessa.

Numera kan du välja fanta hallon med eller utan socker med bästa smakessensen för ditt bubbelvatten. Fanta Zero hallon är söt och god men innehåller inget socker. Du är inte hänvisad till Fanta hallon zero när du blir så där riktigt sugen på ett glas Hallonsoda. Det finns mycket mer att välja på!

Ta gärna en titt på Aromhusets spännande utbud. Här finns mycket gott att välja på. hallonläsk Här har vi ett riktigt gott exempel på hur du kan få sockerfri hallonläsk som smakar på riktigt och inte är som en dålig ersättning. Perfekt för dig som är mycket kräsen med hur du tycker att Hallonsodan ska smaka.

Dagens tips: Gör sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin

Ett hett tips är att investera i en kolsyremaskin om du gillar att dricka sockerfri hallonläsk. Att du kan göra din egen läsk är ju jättebra och något som kan spara dig både tid och pengar. Du slipper släpa flaskor från butiken och du kan själv bestämma precis när du har lust att göra stream soda med din Sodastream maskin.

Visst är det bra att det finns sockerfri hallonläsk som smakar sött utan socker? På så sätt får du något sött och gott att dricka, men du undviker alla eventuella hälsorisker som socker kan föra med sig. Zero hallon och andra liknade drycker är toppen för dig och familjen.

Det här betyder att det går bra att dricka Hallonsoda lite oftare, kanske till och med varje dag. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. De vuxna kan med gott samvete låta barnen dricka den läskande drycken – ingen risk för karies här.

Vill du spara pengar och ändå kunna dricka god läsk? En bra kolsyremaskin är lösningen på dina problem. Du tjänar snabbt igen kostnaden för din Sodastream när du ser hur mycket läsk du kan göra. Och det är inte bara pengar du tjänar – en kolsyremaskin skänker glädje till både stor och liten!