Läs mer här om du vill dricka jättegod Hallonsoda

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. När du är sugen på Hallonsoda och bara det bäst är gott nog – var hittar du en läsken? Numera finns det sockerfri hallonläsk och den är ofta precis lika god som vanlig läsk. Men det finns en del fallgropar på vägen.

Det är inte samma sak att köpa en flaska läsk i butik som att göra din egen läsk hemma. Om du vill göra egen supergod Hallonsoda behöver du bara köpa smakkoncentrat till din Sodastream. Det är inga problem om du bara har en egen kolsyremaskin!

lightläsk

Med hjälp av din kolsyremaskin kan du göra Hallonsoda med eller utan socker

Det finns många olika smaker om du vill göra din egen läsk i en kolsyremaskin, vare sig du har en Sodastream eller något annat fabrikat. Sodastream ger ut sina egna smaker men du måste inte hålla dig till dessa.

Essensen som smakar fanta hallon finns både med och utan socker, så att du kan få din läsk precis som du vill ha den. Vill du ha en sockerfri dryck som ändå smakar sött ska du testa Fanta Zero hallon. Du är inte hänvisad till Fanta hallon zero när du blir så där riktigt sugen på ett glas Hallonsoda. Det finns mycket mer att välja på!

Hos Aromhuset finns det goda och välsmakande essenser. Kolla in deras utbud. fanta zero hallon Här får du tips på sockerfri hallonläsk som smakar som den ska göra och inte som någon billig ersättning. Det här är något för dig som är noga med hur Hallonsoda smakar.

Att göra sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin är ofta en mycket bra idé

Om du vill kunna göra egen sockerfri hallonläsk är det perfekt att ha en kolsyremaskin där hemma. Vill du spara tid och pengar är det perfekt att kunna göra egen läsk? Med en Sodastream slipper du köpa läsk i affären. I stället kan du i lugn och ro göra din egen läsk när du får lust.

Det är en bra idé att dricka sockerfri hallonläsk som ändå smakar sött och gott. På så sätt får du något sött och gott att dricka, men du undviker alla eventuella hälsorisker som socker kan föra med sig. Välj Zero hallon eller någon annan god smak – ett bra val för hela familjen.

På så sätt kan du unna dig ett glas Hallonsoda närhelst du vill. Nu behöver du inte säga nej när barnen vill ha läsk. De vuxna kan med gott samvete låta barnen dricka den läskande drycken – ingen risk för karies här.

Du kan minska matkontot om du gör egen läsk med hjälp av en bra kolsyremaskin. Det Sodastream pris du betalar för själva maskinen har du ju ganska snabbt igen då du inser hur många liter läsk du kan göra med den. Och det är inte bara pengar du tjänar – en kolsyremaskin skänker glädje till både stor och liten!