Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Alla kanske inte känner till Jape men de har utvecklat medel som Grönfri och Prickfri.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Det framgångsrika företaget Jape har producerat de lika framgångsrika produkterna Grönfri och Prickfri. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Du kan försöka att blanda själv också. Du kan köpa lösningen flytande. Denna kan man använda direkt och spära ut 32 gånger.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

fasadtvätt

Påväxt-Stopp kan också användas i samma syfte. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Bättre kan det inte bli

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Men du kommer att märka att de ändå fungerar på lite olika sätt beroende på hur du ska använda lösningarna. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Det är viktigt att rengöra ofta

Grön fri är värd vad den kostar. mossa på tak Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Rengöringen blir enkel.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Prova så får du se

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.